Jeg heter Ann-Karin Lystad, å jeg driver et lite oppdrett av Jack Russell Terrier, Kennel Luce De Luna. Jeg bor sammen med mine 2 barn. Marica født i 2004 og Marcus født i 2006.Vi bor landlig til, men likevel sentralt på Slattum i Nittedal. Vi driver et lite Nkk registrert /Fci godkjent, oppdrett av Jack Russell terrier.  

 Luce de Luna betyr måneskinn på Italiensk, å vi hadde vårt første valpekull i 1998, men da med Phalene. Vi kjøpte vår første Jack Russell terrier i 2006, å det første kullet hadde vi i 2008. 

Årsaken til Jack Russell Terrier er at den helsemessig er en sunn og frisk rase. Jacken har et flott gemytt, men er alikevel bestemt og energiske. De er våkne å krever aktivisering fysisk/mentalt for å trives. 

Vi er en aktiv familie, som er glade i å jobbe m hund, derfor ble det denne rasen for oss. Jeg trener blodspor, samt  ferskspor. Gläfsebos Salza ble godkjent ettersøkshund januar 2015.  Luce de Lunas Ikaros godkjent ettersøkshund og viltspor champion i 2017.Jeg har lagt bak meg mange mil i skogen med hundene, som vi vandrer i hver dag. Vi år også på utstilling med hundene. Vi fokuserer også mye på at hundene får brukt seg mentalt. Når jeg avler så setter jeg rasetypisk standard og helse på høy skala. Da dette er viktig for videre utvikling av rasen. 

Jeg gikk fordypningskurs (instruktørkurs), med varighet på 1 og et halvt år hos Torleif Lundqvist hundeskole, å ble ferdig som hundeinstruktør våren 2008 med vitnemål. Jeg er å sertifisert hundefrisør, å driver av Skyggen Hundespa og trening. Her jobber jeg daglig som hundefrisør og instruksjon av hunder både i grupper og private konsultasjoner. Mitt motto er å videreføre valper, som er sunne,trygge og harmoniske. Jeg gir valpene et godt grunnlag til starten av et nytt liv, å veildere så nye eiere for et vellykket og langt hundehold.